Naar hoofdinhoud Naar footer

ABOARD Publieksmiddag

Datum/tijd

Maandag 20 november 2023 van 13.15 uur tot 17.30 uur

We nodigen je van harte uit voor de ABOARD Publieksmiddag op maandag 20 november, 13.15-17.30 uur, bij KPMG. Adres: Laan van Langerhuize 1, 1186 DS Amstelveen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het plenaire deel van de meeting (13.30-14.45 uur) is ook online te volgen.

ABOARD-project is een grootschalig nationaal onderzoeksproject, waarin we werken aan behandeling op maat voor de ziekte van Alzheimer. De looptijd van ABOARD is 5 jaar; dit najaar zijn we halverwege en dat vieren we graag met jou! Daarom organiseren we een publieksmiddag voor geïnteresseerden, zoals patiënten, familie, studenten, onderzoekers en (zorg)professionals. De 5 projectleiders, met Marco Blom als dagvoorzitter, geven een update over de stand van zaken in het onderzoek. Ook vertellen de junior onderzoekers je graag over hun onderzoeksprojecten. Je hebt de mogelijkheid om met partners van ABOARD te spreken op de informatiemarkt, en we sluiten af met een borrel.

Programma

13.15 uur: Inloop
13.30 uur: 

  • Op weg naar behandeling op maat voor de ziekte van Alzheimer (Pasmanlezing) door prof. dr. Wiesje van der Flier, projectleider
  • Precieze diagnose door prof. dr. Charlotte Teunissen
  • Individuele predictie door dr. Frank Wolters
  • Gepersonaliseerde preventie door prof. dr. Marjolein de Vugt
  • Patiënt-geregisseerde zorg door prof. dr. Ellen Smets

14.45 uur: Informatiemarkt met koffie/thee
15.30 uur: Junior onderzoekers aan het woord - parallel programma
16.15 uur: Plenaire afsluiting
16.45 uur: Borrel

Praktische informatie

Locatie

KPMG Amstelveen en online

Deel deze pagina via: